Termékek Menü

Solar effect géllakk 5ml #435 Orchidealila

Ár:
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Gyártó: Moonbasanails
Elérhetőség: Raktáron
Szállítás: 2020. szeptember 22.
Cikkszám: 14120
A Solar effect géllakkok látványos és különleges külsőt varázsolnak legújabb körömdíszítésednek. A napfény hatására színüket változtatni képesek, így sosem unod majd meg legújabb körömdíszítésed. Próbáld ki te is a Solar effect géllakk 5ml #435 Orchidealila géllakkot, amely napfény (UV fény) hatására képes csak színét megváltoztatni.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Solar effect géllakk 5ml #435 Orchidealila használata:

 

  1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét.
  2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga.
  3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect géllakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a géllakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
  4. Vidd fel az első réteg Solar effect géllakkot a körömlemezre. A géllakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen!
  5. UV lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect géllakkos körömdíszítésed képessége! Az UV lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a géllakk.
  6. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect géllakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
  7. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt.

A Solar effect géllakk 5ml #435 Orchidealila UV LED lámpa alatt is megköt.