Termékek Menü

Fusion AcrylGel 30ml tégelyes #007 pink

Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Gyártó: Moonbasanails
Elérhetőség: Raktáron
Szállítás: 2020. szeptember 21.
Cikkszám: 13966
A Fusion AcrylGel 30ml tégelyes #007 pink különlegessége összetételében és rendkívül egyszerű kezelhetőségében rejlik. A gél állaga rendkívül sűrű, ám ennek ellenére is jól kezelhető. A zselés és a porcelán műkörmök előnyeit egyesíti önmagában ez a remek alapanyag. Fontos, hogy UV LED lámpák fénye alatt is megköt!
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Hogyan használd a Fusion AcrylGel 30ml tégelyes #007 pink terméket?

  1. Készítsd elő körmeidet, ugyanúgy, mintha zselés műkörmöt vagy porcelán műkörmöt építenél magadnak. (Bőrfeltolás, bufferrel bolyhozás majd portalanítás)
  2. A Moonbasanails Fusion Acrylgel alá nem szükséges alapozó réteget felvinni. Használj Nail prep-et és miután teljesen megszáradt használj Primer-t.
  3. Miután a Primer is teljesen megszáradt a körömlemezeken, helyezd fel a Műkörömsablont az ujjaidra.
  4. Használhatsz bátran Porcelán ecsetet de akár Zselés ecsetet is, amit Gél fixáló folyadékba mártva tudod a körömlemezre felhordott Moonbasanails Fusion Acrylgel-t formázni.
  5. A formázást mindaddig tökéletesítheted, amíg az UV lámpa fénye alatt nem kötteted meg.
  6. A Moonbasanails Fusion Acrylgel hagyományos UV lámpa és újgenerációs UV LED lámpa fénye alatt is megköt. Előbbinél 18W-os UV lámpa esetében a kötési idő kb. 4-5 perc, utóbbinál 36W-os UV LED lámpa esetében 120 másodperc elegendő.
  7. Köttetés után Reszelő segítségével (pl: 150/180-as reszelő) kialakítható a kívánt körömforma. A teljes felületét reszeld át, majd bufferrel finomíthatsz. Ne felejts el portalanítani!
  8. Egy vékony réteg Fényzselét (fixálásmentes) felhordva csillogóvá és még tartósabbá varázsolhatod az így elkészült körömdíszítésed.
  9. Amennyiben színt, díszítést vagy egyéb színes technikát szeretnél még alkalmazni, úgy a fényzselé réteg előtti lépésben tedd meg és a Fényzselé réteg legyen az utolsó lépés.